Ποιοί είμαστε

Ξεκινήσαμε την δεκαετία του ΄90 μαθαίνοντας την τέχνη κοντά σε τεχνίτες – δημιουργούς λαμβάνοντας τις βάσεις για την κατασκευή κοσμημάτων με παραδοσιακό, χειροποίητο τρόπο.

Το εργαστήριο μας ιδρύθηκε το 1996. Από τότε μέχρι σήμερα πραγματοποιούμε με μεράκι και αγάπη όλα τα στάδια σμίλευσης και κατασκευής. Από την αγορά της πρώτη ύλης μέχρι και την παρασκευή του τελικού κοσμήματος. Στην παρασκευή αυτή χρησιμοποιούμε τον ήδη επιτυχημένο παραδοσιακό τρόπο ενσωματώνοντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές.

Τι προσφέρουμε

Με σεβασμό στην παράδοση δημιουργούμε κοσμήματα  συνδυάζοντας πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Παράλληλα σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε μία πλήρη  και ενδελεχή εικόνα και ενημέρωση για τα στάδια κατασκευής του κοσμήματος και είμαστε φυσικά διαθέσιμοι και να δεχτούμε την δική σας συμμετοχή στην τελική του διαμόρφωση ώστε να αποτελεί ένα κόσμημα με ταυτότητα.

Το Όραμα μας

Να διατηρήσουμε την αξία και την σημασία του χειροποίητου κοσμήματος , ως ένα δημιούργημα αναλλοίωτο στον χρόνο. Να προσθέσουμε και εμείς ως δημιουργοί την δική μας πινελιά και το δικό μας στίγμα σε αυτή την απαράμιλλη τέχνη με την μακραίωνη ιστορία στον τόπο μας.

Η Υπόσχεση μας

Να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κοσμήματα που θα επισφραγίζουν τις δικές σας ανεκτίμητης αξίας στιγμές , σεβόμενοι πάντα τις αξίες την παράδοση και την τέχνη της χρυσοχοΐας. Ως πεπειραμένοι δημιουργοί,  στόχος και σκοπός μας είναι η δημιουργία και η διαμόρφωση του καλύτερου αποτελέσματος με σεβασμό στον πελάτη και γνώμονα την άριστη ποιότητα.

R-360em

R-110

C-254-1